shadow_left
Logo
Shadow_R
 Главная arrow Контент arrowФеєрія мандрів
   
Феєрія мандрів

КАТАЛОГ програм «Феєрія мандрів»

Україна

1.    Кам'янець-Подільский. Перша програма.  Місто, фортеця, прогулянка на конях, повітряній кулі, печери - справжній адреналін!)
2.    Ужгород 16.22 (Подорож в тисячу миль розпочинається с першого кроку. А першим кроком подорожей Україною та світом може стати Ужгород. Передача про столицю Закарпаття. Замок, етнографічний музей, вулиці міста, цвітіння сакури, етно-велнес готель Унгварський, закарпатські вина та кухня. Популяризація відпочинку в Україні та здорового способу життя)
3.    Мукачеве. Червене вино (Передача про свято Червоного вина на Закарпатті, в Мукачево.)
4.    Закарпаття  18.27 (Передача про Закарпаття. Культурна та архітектурна спадщина України. Замки (Середнє, Невестський, Чинадієво), церкви (Крайниково, Горяни), долина нарцисів. Популяризація відпочинку в Україні)
5.    Вежа ведмежа-Літо  19.50 (Передача про літній відпочинок в Карпатах. Природа, гори, розваги, екстрим (ГАЗ - сафарі по-українськи), готель "Вежа Ведмежа" та феєричне свято за участю однієї  з найсильніших людей України - Дімітріуса. Популяризація відпочинку в Україні. Ви будете гордитися тим, що у нас є такі місця, такі готелі і такі ентузіасти!!!  Передача знімалася НА  МИЛИЦЯХ!!!  Тема доріг та туалетів (їх відсутність) не піднімається)
6.    Вежа ведмежа-Зима  22.23 (Зимовий відпочинок в рідних Карпатах, в найяскравішому новому готелі України - Вежа Ведмежа. Гори, сніг, лижі, розваги, риболовля, термальні купальні - і все це - зовсім поруч!!!)
7.    Чернівці (Святкування 600-річного ювілею міста. Український Вавилон, Європейське місто. "Ні, це не Чернівці - маленький Відень, це Відень - добре відреставровані Чернівці:)
8.    Мигово  21.20 (Програма про гірськолижний комплекс Мигово, що у Вашківському районі Чернівецької області.)
9.    Вашківці  20.27 (Свято Маланки, Переберія, народні традиції та гуляння)
10.    Трускавець 22.24  (Український Баден-Баден. Гарно відпочивати можна і в Україні. А місто Дрогобич взагалі повинен відвідати кожен справжній українець!)
11.    Севастополь  24.04 (Святкування з нагоди туристичного форуму "Феєрія єдності". Не может быть, чтобы при мысли, что и вы в Севастополе, не постигло душу вашу чувство какого-то мужества, гордости, и чтобы кровь не стала быстрее обращаться в ваших жилах... Так сказав про Севастополь Лев Толстой, до речі, теж учасник легендарної оборони міста. А я ж скажу: місто дійсно гідне слави, і не тільки військової, а як першокласний туристичний центр)
12.     Бердянськ  20.33 (Відпочивати в Бердянську можна не тільки влітку. Розповідь про осіннє місто)
13.     Чатир-Даг-1 (Подорож з Сімферополя до Чатир-Дагу, турбаза "Точка", печера "Мармурова")
14.     Чатир-Даг-2 (Печера "Еміне Баір Хасар)
15.     Закарпаття - Берегове
16.     Закарпаття - Сине вір
17.    Самбір 20.00 (Мало хто знає, які реліквії зберігаються в Україні. Програма про Самбір, його околіці та день Св. Валентина)
18.    Київ. Б-р Шевченка (Перша програма про Київ. Пл. Перемоги, Ботанічний сад, Університет, Будинок вчителя, готель "Прем'єр Палас")
19.    Євпаторія (Кіркінітіда, Гезльов, Євпаторія - все це курорт на березі Червоно моря)
20.    Золота підкова (Замки Львівщини: Олесько, Підгірці, Олешків. Свято Івана Купала)
21.    Жовкла ()
22.    Тарханкут

Німеччина

1.    Берлін-1 21.16 (Одна з програм про столицю об'єднаної Німеччини. Острів музеїв, вулиця Під Липами, Берлінська стіна, Бранденбургські ворота, пам'ятник жертвам холокосту)
2.    Берлін-2  22.56 (Продовження програмі про Східний Берлін - Острів Музеїв, національна кухня, вулиця під липами, Бранденбурзькі ворота)
3.    Берлін-3  22.59 (Західний Берлін: Рейхстаг, Європа-центр, вул. Курфюстендам, Зоопарк)
4.    Потсдам  19.50 (Місто, палац і парк Сан-Сусі, Цицилієнхоф)
5.    Кельн-1  21.02 (Карнавал - це 5 пора року. Розповідь про місто під час знаменитого карнавалу)
6.    Кельн-2 та Аахен  19.06 (продовження розповіді про карнавал в Кьольні та прогулянка містом Аахен)
7.    Дитячий Берлін 10.22 (Новий проект. Феєрія мандрів для дітей. Ведучий - Степан Захаренко)

Естонія

1.    Таллінн-1  21.27 (Прогулянка старим містом - Ратуша, церкви, легенди міста, національна кухня)
2.    Таллінн-2  22.40 (Таллінн - місто, яке шкутильгає. Верхнє місто, мури, марципани, український центр)
3.    Муху та Сааремаа  21.23 (Щоб побачити справжню Естонію, треба побувати на її островах)

Латвія

1.    Латвія-1  18.05 (Коли Вам бракує душевного спокою, коли за безліччю справ насуває втома, коли бодай на кілька днів треба вивітрити похмурі думки і відчути себе по-дитинному безтурботним, либонь, найкращий спосіб - гайнути до Латвії. Рига, Цесіс, Аеродіум, Лідо)
2.    Латвія-2  16.27 (Латвія - маленький окраєць не надто щедрої прибалтійської землі. Тут повагом тече час. Тут знають ціну маленьким радощам. Уміють облаштовувати побут. Палац в Рундалі, Музеї авто та сільгоспмашин, модерн в Ризі, бобслей, аквапарк, Юрмала)

Скандинавія

1.    Копенгаген  19.53 (В усьому світі не знайдеш міста, яке б розповіло вам стільки казок, як Копенгаген. Кожна його вуличка так і проситься пірнути на сторінки дитячих книжок. Та й саме місто таке різнокольорове, що, здається, розфарбоване якимось шалапутним малюком)
2.    Замки Данії  20.01 (Роскілле, Фредеріксборг, завод Карлсберг, Замок Гамлета - Кронборг)
3.    Осло та гори  21.14 (Столиця Норвегії - фьорд, місто, фортеця, набережна, музеї та природа Норвегії)
4.    Берген та фьорди  20.24 (Берген - ворота до фьордів)
5.    Норвегія найкраще  22.30 (Фьорди, льодовики, водоспади)
6.    Стокгольм  23.25 (Красуная на воді, Північна Венеція, Королева озера Меларен - це все столиця Швеції СТОКГОЛЬМ!!!)
7.    Швеція  19.29  (Еребру, Упсала - старе и нове місто, Кальмар)
8.    Осло. Євробачення
9.    Рибалка. Йовік
10.    Рибалка. Наутнес

Італія

1.    Венеція - 1
2.    Венеція - 2
3.    Венеція - 3

Швейцарія

1.    Саас Фе та Лейкербад 20.49  (Зимовий відпочинок в Швейцарії. Гори, сніг, лижі, льодовик, термальні купальні, різноманітні розваги, маленькі міста - подаруйте собі відпочинок по швейЦАРСЬКИ!)
2.    Женева  23.20  (Найпопулярніший культурний центр і друге за величиною та кількістю жителів місто Швейцарії. Ця славетна земля з одвічним духом власного достоїнства сповнена первозданної чистоти, раціональності та безпечності. Вона несе з собою любов, пригоди і відчуття стилю, дарує спокій і пробуджує фантазії. Це - особливий світ: світ для себе і, водночас, для всіх і кожного, світ, абсолютно не схожий на іншу Швейцарію).
3.    Швейцарська Рів'єра  23.26 (Веве, Монтре. Практично кожен, хто сюди потрапляє, порівнює курорт з земним раєм. Відвідавши Швейцарську  Рив'єру, приєдналася до цієї думки і програма "Феєрія мандрів" та її ведучий Ігор Захаренко!)

Бельгія

1.    Брюссель-1  21.05  (
2.    Брюссель-2  20.10  (

Нідерланди

1.    Маастріхт-1  19.36 (Розповідь про місто під час найкращого карнавалу Європи. Показувати на новорічні свята або за 50-40 днів до Пасхи)
2.    Маастріхт-2  20.26 (Продовження програми + місто Валькенбург)
3.    Гаага  20.51 (Розповідь про адміністративну столицю Нідерландів - місто, суд ООН, парк "Мадуродам" - Голандія в мініатюрі)
4.    Схевенінген  20.40 (Відпочинок на знаменитому курорті на березі Північного моря. Панорама Месдаха, Курхауз, Акваріум)
5.    Делфт  22.22 (Голандія - це сон, добродію. Золотий, імлистий сон. Делфт - музей під відкритим небом. Занурення у далеку загадкову епоху середньовіччя. Брукованні вузькі вулиці вздовж каналів, старовинні вигнуті мости, ряди пряничних будинків, мініатюрні квіткові клумби церкви. + Делфтська порцеляна)
6.    Волендам, Заансе Сханс  22.57 (Програма про маленькі провінційні міста Королівства Нідерланди. Поля, канали, вітряки, корови, сири, дерев'яне взуття, національне вбрання, велосипеди…)
7.    Роттердам  20.11 (Місто- трудівник, місто з новим серцем. Нова архітектура, порт, музеї, українська трагедія…)
8.    Амстердам. Центр  23.31 (Залізничний вокзал, вул. Дамрак, пл. Дам, Історичний музей, район Бегейнхоф)
9.    Амстердам. Йордан  22.51  (Найсамобутніший район Амстердама, Йордан - від фр. САД. Західна церква, музей п'янол, кав'ярні. Хто вміє працювати, той вміє і відпочивати)
10.    Амстердам. Канали  22.80 (В Амстердамі біля 100 каналів та 1000 мостів. Квітковий базар та парк тюльпанів Кейкенхоф. Показувати на початку березня)
11.    Амстердам. Червоні ліхтарі
12.    Амстердам - музеї

Угорщина

1.    Будапешт-1
2.    Будапешт-2
3.    Різдвяний Будапешт  (Ступаючи на угорську землю, одразу відчуваєш атмосферу свята. Все місто рухається і живе в єдиному ритмі - вулиці сповнені вогнями й музикою, яскраві вітрини магазинів заманюють безліччю яскравих подарунків, по-святковому вбрана столиця гостинно зустрічає туристів, щедро частує смачними традиційними стравами, веселить численними розвагами)
4.    Печ (

Греція

1.    Греція-1
2.    Греція-2
3.    Греція-3

Іспанія

1.    Коста Брава (Тосса, Бланес, Ллорет де мар)
2.    Барселона - 1
3.    Барселона - 2

Туреччина

1.    Відпочинок 18.00 (Загальна програма про відпочинок в Туреччині)
2.    Зимова (Туреччина - це не тільки 5-ти зіркові готелі з "все включено", це країна з багатою історією та культурою. Бізнес-туризм)

Словенія

1.    Словенія (Загальна програма про Словенію - Порторож, печери)

Чехія

1.    Чеські етюди (Мандрівка містами Чехії - Прага, Пльзень, Замки)

Париж

1.    Острів Сіте (Найкраще знайомство з Парижем розпочинати з острова Сіте)
2.    Монмартр  19.42 (Найромантичніший район Парижа, славу якому склали художники, актори. Найвідоміше кабаре світу "Мулен Руж")
3.    Королівська Вісь 21.29 (Лувр, Музей Моди, Пр. Згоди, Єлісейські поля, каьаре "Лідо")
4.    Різдвяний Париж 19.33 (Програма про різдвяний Париж - святкове вбрання, ілюмінація, ковзанки, візит до Ратуші)
5.    Латинський квартал 21.02 (
6.    Опера  23.06 (І знову Париж! Чи під силу комусь розгадати його секрет? І де народжується те натхнення, яке знаходять у ньому стільки людей? Адже воно ховається не тільки у найромантичніших куточках оспіваної столиці. Якось, ще невизнаного імпресіоніста Клода Моне надихнув на нові роботи…вокзал Сен Лазар, що неподалік від Опери. Тоді на радощах він промовив: "Знайшов, знайшов…вокзал Сен Лазар! Це чарівна картина, справжня феєрія!")
7.    Ейфелева вежа 19.57 (Вежа, Марсове поле, музей Родена, Палац "Шайо")

Франція

1.    Версаль та Ліверні  24.20 (Подорож Францією на автомобілі - Версаль (Палац, парк, фонтани, місто, базар) та Жіверні (дім-музей Клода Моне).
2.    Руан  20.41 (Розповідь про столицю Нормандії. Площі, собори, музеї, ресторани)
3.    Мон Сен-Мішель  19.25 (Подорож Нормандією. 8-ме диво світу)
4.    Шартр  19.58 (Лише в 90 км Від Парижа, на перехресті доріг, що ведуть до Британії, Нормандії та замків Луари височіють шпилі Собору Шартрської Богоматері. В тіні його аркбутанів б"ється серце старого міста. Маленькі капризні вулички зі смачними назвами, оточені дерев"яними будинками, спускаються до річки Ер... А ввечері - справжня Феєрія Світла!!!  Загубіться в Шартрі, щоб краще його відкрити)
5.    Ніцца  22.56   (Є місця на Землі, про які, побачивши їх бодай раз у житті, хочеться говорити, ретельно добираючи слова, як говориш про щось надзвичайно дороге і потаємне. Про втілену мрію, приміром. Лазуровий берег і його перлина Ніцца)
6.    Канни  18.22  (Про французьку рів'єру, либонь, чув або читав кожен. Цей край після першого ж безпосереднього знайомства дає підстави до припущень, звідки французька нація має такі риси, як загострене почуття краси, чуттєвість, схильність до мистецтв. Либонь, до цього спонукає сама природа. Дивіться, а потім звіряйте свої власні враження, вирушивши в самісіньке серце Лазурового берега)
7.    Ніцца, карнавал
8.    Ніцца, карнавал

Великобританія

1.    Англія-1  20.27 (Оксфорд, Стратфорд, Варвік, Стоунхендж)
2.    Англія-2  22.33  (Честер, Конвей, Ланфайер….го-го-го 58 букв, Карнарвон, Сноудонія, Йорк)
3.    Англія-3  21.42  (Ливерпуль, Озерный край, Кембридж)
4.     Шотландія-1  20.34 (Шотландія - одна з найкрасивіших країн світу і, мабуть, найзагадковіша країна Європи. Стародавні замки, стильні міста, ідилічні рибацькі поселення, мальовничі ферми, величні пейзажі, таємничі озера, суворі гори, зелені долини і відокремлені острови. Тут все нібито наспівує давно забуту мелодію: древні боги, королі, лицарі, чаклунки, християнські святі, жахливі лиходійства і щира любов... Тут оживають легенди, реальне життя розчиняється в прозорому повітрі, з людини спадають останні окови цивілізації, і  ти залишаєшся один на один з Вічністю. Ласс, Глазго, Гленку, Гретна Грін
5.    Шотландія-2  20.59  (На лохах прозорих стоїть земля шотландська, навколо височать суворі бени, між ними - прохолодні глени, по яких бродять різні маки. Глазго, замки, Лох-Несс, Інвернес)
6.    Шотландія-3  21.18  (Единбург - справжня перлина Шотландії, завдяки неперевершеній красі навколишнього ландшафту, вважається одним із найбільш красиво розташованих міст світу. Тут є романтичні провулки і величні палаци знаті, елегантні будинки в класичному стилі і просторі парки, а головне - вид на море, що відкривається знову і знову. + купання в Північному морі!)
7.    Лондон-1  19.28
8.    Лондон-2  18.54

Йорданія

1.    Амман та Джераш 21.40 (Про столицю Йорданії та римське місто Джераш)
2.    Мертве море  19.53 (Відпочинок на березі Мертвого моря. Гора Небо, ріка Йордан, Мадаба)
3.    Петра-1  21.52 (Відпочинок на березі Червоного моря в Акабі. Водні розваги та дайвинг. Петра - нове диво світу!)
4.    Петра-2  21.44 (Програма про нове диво світу. Петра + Мала Петра. Зустріч з бедуїнами. Шлях через пустелю в Велику Петру. Спражнє діскавері!!!)
5.    Йорданія. Замки
6.    Йорданія
7.    Йорданія - дві дитячі програми

Ізраїль

4.    Тель-Авів
5.    Середземне море  20.10 (Розповідь про міста Ізраїля на березі Середземного моря)
6.    Галілея  20.15 (Святі місця - Капернаум, Табха, Галілея, Назарет. Програма присвячена моєму батьку, який подарував мені найяскравішу подорож - життя!)
7.    Мертве море  20.40 (Відпочинок на березі Мертвого моря)
8.    Віфлієм та Єрусалим  24.45 (І засяяла у небі зірка, сповістивши про народження Сина Божого, Спасителя всього людства. Вона вказувала на Віфлеєм, на печеру, в якій Діва Марія народила Ісуса та поклала його в ясла. Прямуючи за світлом Віфлеємської зірки, прийшли волхви до новонародженого Ісуса, аби вшанувати його... Передача про Віфлеєм (Церква різдва Христова, Молочний грот, Пастушкові поля) та Єрусалим - місця пов'язані з Ісусом. Оливкова гора, в'язниця Христа, церква Страстей Христових, Віа Долороза - дорога мук і страстей Ісуса Христа, Храм Гробу Господнього та церква Вознесіння.)
9.    Єрусалим та Міні Ізраїль  21.12 (Продовження розповіді про Єрусалим)
10.    Ейлат. Червоне море-1  19.20 (Ізраїль - маленька країна, але велика, як увесь світ. Відпочинок на березі Червоного моря в Ейлаті. Дайвинг, плавання з дельфінами. Релаксація…)
11.    Ейлат. Червоне море-2  22.00 (Продовження програми про відпочинок на березі Червоного моря)